Afspraak maken

24 uur per dag kunt u online een afspraak maken!


Natuurlijk kunt u ook bellen met de assistente.


Om de spreekuren zo goed mogelijk te kunnen plannen raden wij u aan om tussen 8:00 en 10:00 uur te bellen om een afspraak te maken. U kunt dan meestal de zelfde dag nog terecht.

Voor elke afspraak bij de huisarts wordt tien minuten gereserveerd en elke afspraak geldt voor één patiënt. Als u denkt meer tijd nodig te hebben kunt u dit melden bij het maken van de afspraak aan de praktijkassistente. Kan een gemaakte afspraak niet doorgaan meld dit dan zo snel mogelijk.

 

Spreekuur huisarts en huisarts in opleiding

De huis en de huisarts in opleiding houden dagelijks spreekuur. Hiervoor kunt u telefonsich een afspraak maken. U krijgt dan de praktijkassistente aan de lijn die met u de afspraak maakt. Dit kan betekenen dat zij u vraagt waarvoor u de arts wilt raadplegen. Zo kan zij beter bepalen welk tijdstip voor u en de arts het meest geschikt is. Zij vraagt ook of u een afspraak bij dr Velberg wilt of bij de huisarts in opleiding. Het kan zijn dat er soms geen keuze mogelijk is. 

Sinds kort is er de mogelijkheid om op dinsdagavond naar het spreekuur te komen indien het voor u lastig is om overdag te komen. Dit spreekuur is niet geschikt voor hulpvragen die spoedeisen.

Spreekuur praktijkondersteuner

De praktijkondersteuner werkt op afspraak op dindag(avond) en donderdag. Hiervoor kunt u telefonsich een afspraak maken. In verband met de tijdsindeling van dit spreekuur vraagt de praktijkassistente u altijd naar de rede van u bezoek.

Spreekuur praktijkassistente

Bij de praktijkassistente kunt u een afspraak maken voor o.a. (reizigers)vaccinatie, verwijderen van hechtingen, oren uitspuiten, wondverzorging en wratten aanstippen.